KEIM SOLDALAN ME voor buiten

KEIM Soldalan ME is anders dan de gewone SOLDALAN. Het is ook een hoogwaardige waterwerende, strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. Maar deze KEIM SOLDALAN ME heeft een z.g. fotokatalytische werking. Door zijn speciale pigmenten en bindmiddelen op nano grootte  neutraliseert deze verf de schadelijke gassen in de omgeving. Deze schadelijke gassen of geuren worden omgezet in kooldioxide en water.
 
Toepassing
KEIM Soldalan ME is bij uitstek geschikt voor het (over) schilderen van baksteen en metselwerk. Met name in gebieden of omgeving met verhoogde luchtverontreiniging.  Door zijn unieke manier van verkiezeling aan de minerale ondergrond staat SOLDALAN garant  voor een jarenlange verfraaing en bescherming. Is ook toepasbaar over bestaande verfsystemen.

Verwerking en opbouw van de verflaag

Keim Soldalan ME kan met de kwast worden verwerkt, maar ook met de verfrol. Eerste grondlaag: Keim Soldolan ME afhankelijk van de zuiging van de ondergrond tot max. 10% verdunnen met Keim Soldolan Verdunning (20 kilogram verf plus maximaal 2 liter verdunning). Standaard 5% verdunning toepassen. Tweede en eindlaag onverdund aanbrengen.

KEIM SOLDALAN ME Bestellen: Klik op onderstaande link en u komt direct bij het product in onze webwinkel.http://www.renonatuurverf.nl/a-24810196/verf-op-steenachtige-ondergrond/soldalan-me-wit-5-liter-fotokatalytische-muurverf-voor-buiten/

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb