KEIM SOLDALAN voor buiten

KEIM Soldalan is een hoogwaardige waterwerende, strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. Deze KEIM SOLDALAN heeft ook prima hechting  op oude verflagen en nietzuigende ondergronden. SOLDALAN  bevat absoluut lichtechte anorganische pigmenten en minerale vulstoffen.
 
Toepassing
KEIM Soldalan is bij uitstek geschikt voor het (over) schilderen van baksteen en metselwerk. Door zijn unieke manier van verkiezeling aan de minerale ondergrond staat SOLDALAN garant  voor een jarenlange verfraaing en bescherming.

Verwerking en opbouw van de verflaag

Keim Soldalan kan met de kwast worden verwerkt, maar ook met de verfrol.Eerste grondlaag: Keim Soldolan afhankelijk van de zuiging van de ondergrond tot max. 10% verdunnen met Keim Soldolan Verdunning (20 kilogram verf plus maximaal 2 liter verdunning). Standaard 5% verdunning toepassen. Tweede en eindlaag onverdund aanbrengen.

KEIM SOLDALAN Bestellen: Klik op onderstaande link en u komt direct bij het product in onze webwinkel. http://www.renonatuurverf.nl/a-29704284/verf-op-steenachtige-ondergrond/soldalan-5-liter-muurverf-voor-buiten-op-steen/

Maak een Gratis Website met JouwWeb